Thema: registratie

Marc_126Achter de schermen is er veel in beweging bij Nefrovisie. In deze themanieuwsbrief over registratie wil ik graag met u stilstaan bij de vernieuwing van Renine. Onze waardevolle registratie wordt op dit moment toekomstgericht vernieuwd. Dit zal voor de zorgprofessionals en nefrologische centra een aantal veranderingen tot gevolg hebben. Nefrovisie wil hierbij graag optimale ondersteuning bieden. Op welke wijze we dit gaan doen, wordt in deze nieuwsbrief toegelicht.

Ook zal Nefrovisie als organisatie een aantal wijzigingen doorvoeren in 2016. Aanhakend op de vernieuwing van Renine gaan we onze locatie bij de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) in Leiden verlaten. Over de personele wijzigingen die dit met zich meebrengt, zullen wij u nog nader informeren. Nefrovisie zal de dienstverlening voor de centra met betrekking tot Renine op dezelfde wijze blijven verlenen vanuit Utrecht.

Ik hoop van harte dat u samen met Nefrovisie wilt veranderen om de hoge kwaliteit van de nefrologische zorg nog beter over het voetlicht te brengen.

Marc Hemmelder

Uitvoerend bestuurder


Lees het volgende artikel uit deze Themanieuwsbrief: Vernieuwing van de registratie: samen zaaien, samen oogsten (Interview met Frans van Ittersum door Afke Hielkema)