Nefrovisie blijft scholing professionals organiseren

In 2014 signaleerde Nefrovisie een grote belangstelling voor cursussen op het gebied van kwaliteit in de nefrologie. Daarom zullen we ook in de komende jaren trainingen en cursussen voor professionals organiseren. Op vrijdag 14 november en vrijdag 12 december wordt een nieuwe tweedaagse training ‘Interne audit’ aangeboden. Aanmelden voor deze training kan tot 25 oktober.

In 2014 heeft Nefrovisie twee cursussen georganiseerd voor nieuwe leden van de Plenaire Visitatiecommissie. Daarnaast was er een tweedaagse cursus voor interne auditoren in mei en juni. De belangstelling voor deze cursussen was groot en Nefrovisie krijgt signalen uit het veld dat er behoefte is aan scholing. Daarom heeft het bestuur besloten om actief trainingen te blijven aanbieden voor professionals in de nefrologie. Voor de opleidingsactiviteiten zal een CRKBO-accreditatie wordt aangevraagd. Bovendien zullen de cursussen worden aangemeld voor accreditatie bij de beroepsverenigingen.

Op 14 november en 12 december wordt de volgende tweedaagse training voor nieuwe interne auditoren georganiseerd. De training is toegespitst op de dialysepraktijk.

Het programma en informatie over locatie, tijden en kosten vindt u hier.

Update (24-10-2014): de tweedaagse training op 14 november en 12 december is inmiddels volgeboekt. U kunt uw interesse voor een volgende training kenbaar maken via visitatie@nefrovisie.nl.

Met vragen kunt u terecht bij Heleen Boelens