Nieuws

Vacature financieel administratief/ secretarieel medewerker

Ben jij de collega die van cijfers houdt en daarnaast ook nog de ambitie heeft om anderen te ondersteunen bij hun werk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als echte teamplayer die op meerdere borden kan schaken en creatief kan meedenken, vervul jij een centrale rol bij de financiële administratie en de ondersteuning van het hele team. Daarmee draag je bij aan de verbetering van de zorg van nierpatiënten in Nederland.

Wat worden je werkzaamheden?
Naast het voeren van de financiële administratie, bied je ook secretariële ondersteuning aan het hele team. Concreet betekent dit dat je o.a. de volgende werkzaamheden zult uitvoeren:

 • Verzorgen van de gehele financiële administratie, zoals het boeken van inkoopfacturen, bankboekingen, facturering en debiteurenbeheer, urenregistratie, betalingen, project- en salarisadministratie et cetera.
 • Voorbereiden van de BTW aangifte en financiële jaaroverzichten en voert overige voorbereidende werkzaamheden uit samen met de controller.
 • Levert mutaties aan t.b.v. de salarisverwerking en voert de controle uit op de loonjournaalposten.
 • Plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen.
 • Ontvangen van bezoekers en behandelen binnenkomende telefoongesprekken, mail en post.
 • Leveren van facilitaire ondersteuning en verzorgen van inkoop van kantoorartikelen.

Omdat wij een kleine organisatie zijn, is er intensieve samenwerking tussen alle teamleden waarbij je wordt ondersteund door de controller.

Over ons
Nefrovisie ondersteunt de samenwerking tussen artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners en patiëntenorganisaties in het optimaliseren van de zorg voor nierpatiënten. Dit doen wij met een landelijk kwaliteitssysteem dat is gericht op het hele zorgtraject: vanaf het moment van nierfalen tot en met dialyse en/of transplantatie. Dit kwaliteitssysteem bestaat uit twee onderdelen: de registratie Nefrodata en de beroepsinhoudelijk kwaliteitsvisitatie. In de ontwikkeling van ons kwaliteitssysteem is Nefrovisie vaak een voorbeeld geweest voor andere sectoren in de zorg.

Door registratie en visitatie hebben wij zicht op goede voorbeelden in de zorgverlening. Wij stimuleren vernieuwingen in de zorg, onder andere door deze praktijkvoorbeelden aandacht te geven. Lees meer over onze missie in het Beleidsplan 2022-2024 Nefrovisie.

Nefrovisie is lid van de Samenwerkende Kwaliteitsregistraties (SKR). Er werken 9 mensen voor Nefrovisie. Wil je weten wie je collega’s worden? Kijk dan op www.nefrovisie.nl/organisatie

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een teamplayer die op meerdere borden kan schaken en creatief kan meedenken met het hele team. Daarnaast vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Vakkennis op gebied van het voeren van de financiële administratie
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, ervaring met notuleren is een pre
 • Computer vaardigheden: AFAS, Microsoft Office, Excel en Word
 • Integriteit en betrouwbaar
 • Een pro-actieve houding en zelfstandigheid.

Wat bieden wij?
Een prettige werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen Bij Nefrovisie wordt thuiswerken en werken op kantoor (naast Utrecht CS) gecombineerd. Je krijgt de mogelijkheid om werk en privé naar wens te combineren. De functie betreft een dienstverband van 20 tot 36 uur. Dagen en werktijden zijn in overleg.

De arbeidsvoorwaarden volgen de CAO Ziekenhuizen en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (bruto maandsalaris FWG 45 €2.832 – €3.824 o.b.v. 36 uur).  NB Per 1 juni 2024 worden de salarissen met 5% verhoogd conform CAO Ziekenhuizen.

Belangstelling?
Voor meer informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Sascha Aelbers (telefoon: 088-7705500). Je kunt je motivatie en je curriculum vitae voor 1 juni per mail sturen naar sollicitatie@nefrovisie.nl.  Je sollicitatie zal uiteraard vertrouwelijk worden  behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.