Renine in Leiden uit de lucht

Nefrovisie werkt hard aan de vernieuwing van Renine. Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats voor de verhuizing van de Renine-database vanuit de NTS in Leiden naar IVZ in Houten. Om deze overgang goed te laten verlopen, is Renine met ingang van woensdag 22 juni offline gehaald bij de NTS.

Dit betekent dat dialysecentra geen Renine-berichten meer kunnen versturen vanuit Diamant (naar de NTS in Leiden). Papieren mutatieformulieren kunnen tot vrijdag 24 juni naar Nefrovisie gestuurd worden. Als de webapplicatie gereed is, kunnen de centra mutaties zelf in Renine invoeren. Vanaf nu verwerkt Nefrovisie alle tot 24 juni binnengekomen berichten en formulieren, zodat de registratie up-to-date is voor de overgang naar IVZ. Wij zullen de dialysecentra informeren wanneer de registratie bij IVZ in de lucht is.

Verder wordt er nog gebouwd aan de webapplicatie waarin zorgverleners in dialysecentra straks hun eigen patiënten in Renine kunnen beheren. Tevens wordt het versturen, ontvangen en afhandelen van digitale berichten vanuit Diamant naar IVZ getest.

Vragen kunt u stellen aan Lara Heuveling.