Personele wijzigingen

Vervanging Lara Heuveling

Begin februari is Jasmina Kandelaar (27) gestart bij Nefrovisie, zij vervangt Lara Heuveling gedurende haar zwangerschapsverlof. Jasmina heeft de master Data Science: Business and Governance afgerond in Tilburg. Daarnaast heeft zij ook een brede kennis van communicatie- en informatiewetenschap. De komende zes maanden zal zij zich inzetten voor de onderzoeksprojecten en Renine/IVZ. Ook op het gebied van communicatie kan zij haar bijdrage leveren.
‘Ik heb het erg naar mijn zin bij Nefrovisie, superleuke collega’s en ik vind het ook fijn dat het werk wat we doen echt nuttig is. Het allerleukste? Dat is toch wel de fietsstoel waarmee je kunt fietsen terwijl je op de computer aan het werk bent!”, aldus Jasmina.

Samenstelling Beheercommissie

Nefrovisie ontvangt jaarlijks circa 100 verzoeken om registratiegegevens ‘op maat’ te verstrekken. Afhankelijk van de aard van het verzoek wordt dit beoordeeld door een beheercommissie, conform het beleid gegevensverstrekking. De Renine-beheercommissie bestaat uit drie Nefrovisie-bestuursleden: de uitvoerend bestuurder (Marc Hemmelder), een algemeen bestuurslid en het lid vanuit de sectie Registratie van de NFN dat in het Nefrovisie bestuur zit (Frans van Ittersum). Andries Hoitsma heeft na zijn aftreden als algemeen bestuurder (per 1-1-2017) ook zijn lidmaatschap van de Renine-beheercommissie neergelegd. Tessa Ketting, algemeen Nefrovisie-bestuurslid en vertegenwoordiger namens de NVN, zal deze taak overnemen. Met de toetreding van Tessa zijn ook de patiënten vertegenwoordigd bij de beoordeling van gegevensverzoeken uit Renine die aan Nefrovisie worden gedaan.