Overig nieuws

De ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar zorgen ervoor dat Nefrovisie 2017 vol vertrouwen tegemoet gaat. Naast de hierboven genoemde ontwikkelingen en plannen, heeft Nefrovisie nog ander nieuws dat we met u willen delen.

Bereikbaarheid rondom de feestdagen

Het kantoor van Nefrovisie is telefonisch bereikbaar op dinsdag 27 en woensdag 28 december. Op donderdag 29 en vrijdag 30 december zijn wij alleen per e-mail bereikbaar. Wij maken in deze nieuwsbrief graag van de gelegenheid gebruik u hele fijne feestdagen en een gezond 2017 te wensen!

Medisch contact

In een artikel in Medisch Contact (24 november 2016, nr. 47) belichten Nefrovisie en NFN het nut van indicatoren chronische nierschade. In het artikel wordt ingegaan op de noodzakelijke verbeteringen van de huidige indicatorenset en het belang van het huidige kwaliteitssysteem Dialyse.

Wetenschappelijke sessie ‘Cardio-Renal Interaction’

Op 11 januari 2017 organiseren Nefrovisie en Netherlands Heart Institute de wetenschappelijke sessie Cardio-Renal-Interaction. Belangstellenden kunnen zich hiervoor nog aanmelden.

Personele veranderingen

Andries Hoitsma heeft afscheid genomen als bestuurslid van Nefrovisie; Stefan Berger volgt hem per 1 januari 2017 op namens Landelijk Overleg Nier Transplantatie (LONT). Jillian Aurisch (per 1 januari 2017) en Rik de Jonge (per 1 februari 2017) gaan Nefrovisie verlaten; vanaf 2017 komen Patrick de Bruijn (controller) en Jacqueline van Voorthuizen (secretarieel medewerker) het team versterken.