IMPACT congres | Gevolgen van de coronapandemie zijn voor de spoedeisende, electieve, chronische, poliklinische, semi-electieve en oncologische zorg

Datum: 21/06/2021 tot 22/06/2021
Locatie: Online

Door gebruik van (real-world) data uit kwaliteitsregistraties wordt inzichtelijk wat de gevolgen van de coronapandemie zijn voor de spoedeisende, electieve, chronische, poliklinische, semi-electieve en oncologische zorg. De Samenwerkende kwaliteitsregistraties bestaande uit DICA(link is external), LROI(link is external), LTR-LNAZ(link is external), Nefrovisie(link is external), NHR(link is external), NICE(link is external), NTS(link is external) en Perined(link is external) werken aan een gezamenlijk Impact Report over de effecten van COVID-19 op de reguliere zorg. Met dit rapport wordt voor het eerst zorgbreed in kaart gebracht wat de gevolgen zijn van de (noodgedwongen) keuzes die in crisistijd zijn gemaakt voor de behandeluitkomsten binnen de spoedeisende, electieve, chronische/poliklinische en semi-electieve en oncologische zorg. De definitieve resultaten worden tijdens het IMPACT Congres gepresenteerd.

Verschillende sprekers en experts die in of dichtbij de frontlinie hebben gestaan komen aan het woord. We gaan in gesprek over de lessons learned en efficiënte en werkbare oplossingen voor de toekomst. Meld je dus snel aan via: https://eventro.co/dica/impact-congres/(link is external)