Wat moet ik bij het onderdeel ‘Missings’ controleren?

Bij het openen van dit tabblad ziet u verschillende tabbladen met overzichten van patiënten waarbij nog gegevens ontbreken. 

Ontbrekende patiëntgegevens

Het gaat hier om ontbrekende gegevens zoals ET-nummer, postcode, primaire diagnose of doodsoorzaak. U kunt op het Reninenummer klikken en de ontbrekende gegevens aanvullen. Als u de primaire diagnose of doodsoorzaak niet (meer) kunt achterhalen kunt u ‘999_definitief onbekend’ kiezen. Wanneer u de gegevens heeft aangevuld of als ‘definitief onbekend’ heeft geregistreerd dan verdwijnen deze van het desbetreffende overzicht.

Let op: het overzicht ‘ET-nummer’ hoeft niet altijd ingevuld te worden. Zie hiervoor de toelichting op het tabblad ‘ET-nummer’.

Ontbrekende klinische gegevens (labwaarden) per kwartaal in het jaar van de jaarcontrole

Per kwartaal van het jaar van de jaarcontrole is er een overzicht van de patiënten waarbij klinische gegevens over het desbetreffende kwartaal (nog) niet zijn aangeleverd. U kunt dit alsnog aanleveren via de Diamantkoppeling, uploaden via csv-bestand of per patiënt in patiëntbeheer invoeren. U klikt op het Reninenummer in het overzicht en vult de gegevens aan.