Waar vind ik de uitnodigingsbrief voor de patiënt?

De uitnodigingsbrieven voor de patiënten zijn te vinden in de centrumportal van Nefrodata. De brieven staan onder de module ‘Patiëntbeheer’. Alleen medewerkers die toegang tot deze module hebben, kunnen de brieven printen.

Er zijn twee manieren om de uitnodigingsbrieven te printen: in bulk (voor alle patiënten tegelijk) of per individu:

  • in bulk: ga naar patiëntbeheer en kies het 3e tabblad ‘PROMs’ en vervolgens het eerste tabblad ‘Uitnodigingen’. Klik daar op de knop ‘klik hier om brieven voor alle geregistreerde patiënten te genereren’. Zorg ervoor dat de centrumportal van Nefrodata is bijgewerkt voordat u de uitnodigingen genereert;
  • per individu: ga naar patiëntbeheer en zoek de juiste patiënt in het patiëntoverzicht. Klik op het reninenummer en ga naar het 4e tabblad ‘PROMs’. Klik bovenaan op de knop ‘download’.

Elke patiënt krijgt een eigen brief (gepersonaliseerd) met daarin een unieke toegangscode. Deze toegangscode is gekoppeld aan de patiënt. Op deze manier is het mogelijk de individuele terugkoppeling na het invullen van de vragenlijst in de centrumportal te uploaden en aan de patiënt te koppelen.

NB: Toegang tot de centrumportal en de module patiëntbeheer wordt geregeld door de superuser van Nefrodata in uw centrum.