Contact en route

Bezoekadres (HGB 1, tweede etage)

HGB1-achterzijde

Moreelsepark 1
3511 EP Utrecht
Tel: 088 – 770 55 00
www.nefrovisie.nl
info@nefrovisie.nl

Postadres
Postbus 830
3500 AV Utrecht

KvK-nummer
30186475

BTW-nummer
NL81 2008 157B 01

Routebeschrijving als pdf downloaden

Routebeschrijving Openbaar Vervoer

Nefrovisie is gelegen op loopafstand van Utrecht CS. U kunt zowel overdekt als buitenom naar het Moreelsepark lopen.

Looproute overdekt (circa 10 minuten)

Op Utrecht CS volgt u de borden Centrumzijde. U loopt onder het bollendak door en gaat rechts winkelcentrum Hoog Catherijne binnen. U slaat hier direct rechtsaf en vervolgt uw weg rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts een Albert Heijn; links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Als u buiten bent ziet u schuin rechts voor u Gebouw HGB1 liggen.
In de hal kunt u zich melden via de intercom die op de balie staat. De receptioniste  opent voor u het toegangspoortje. Nefrovisie is gelegen op de tweede verdieping. De lift vindt u rechts in de gang.

Looproute buitenom (circa 5 minuten)

Op Utrecht CS volgt u de borden Centrumzijde. Door de schuifdeuren slaat u direct rechtsaf en loopt u rechts over het plein en neemt u de (rol) trap naar beneden. Vervolgens volgt u het groene voetpad. U loopt dan tegen gebouw HGB1 aan. Voor het gebouw slaat u linksaf en vervolgens rechtsaf. Aan deze zijde bevindt zich de ingang, gelegen aan het Moreelsepark. In de hal kunt u zich melden via de intercom die op de balie staat. De receptioniste  opent voor u het toegangspoortje. Nefrovisie is gelegen op de tweede verdieping. De lift vindt u rechts in de gang.

Routebeschrijving Auto

Vanuit  Den Bosch, Rotterdam, Den Haag of Arnhem rijdt u via verkeersplein Oudenrijn richting Amsterdam (A2).

Neem afslag 8 Centrum West. Vervolg de Dominee Martin Luther Kinglaan. Ga na 1 km linksaf de Weg der Verenigde Naties op, richting Centrum / Jaarbeurs. Ga na 1.8 km rechtsaf de Daalsetunnel in. Ga na 350 m rechtsaf de Catharijnesingel op. Volg borden P1 Moreelsepark. Het adres van de parkeergarage is Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht.
Hier vindt u informatie over de parkeergarage/tarieven.

Vanuit de parkeergarage gaat u via de lift omhoog naar het winkelniveau van Hoog Catherijne.  Loop door de draaideuren naast de HEMA naar buiten. Buiten ziet u schuin rechts voor u HGB 1. De ingang is gelegen aan het Moreelsepark. In de hal kunt u zich melden via de intercom die op de balie staat. De receptioniste  opent voor u het toegangspoortje. Nefrovisie is gelegen op de tweede verdieping. De lift vindt u rechts in de gang.